Grace and Frankie 4. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix'in sevilen komedi dizisi Grace and Frankie'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 16:02
Gündem

Kocaları birbirine aşık olup (!) kendilerini terk edince aralarında bir yakınlık oluşan mülayim Grace ve eksantrik Frankie ikilisinin maceralarını ekranlara yansıtan Netflix'in sevilen komedi dizisi "Grace and Frankie"nin 4. sezonu için artık geri sayım başladı.

GRACE AND FRANKIE 4. SEZON 19 OCAK'TA!

19 Ocak'ta yeni bölümleri sunulacak 4. sezon öncesinde Netflix'ten uzun süreli bir yeni sezon fragmanı geldi.

LISA KUDROW'A İLK BAKIŞ

Lily Tomlin'in karakteri Frankie'nin "Kaydol dediğim çöpçatanlık sitesine üye oldun mu?" sorusuna Grace'in (Jane Fonda) "Evet, ama ne gariptir ki hayatımın aşkını hippisurusu.com'da bulamadım" cevabıyla başlayan fragmanda yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle konuk oyuncu olarak dahil olan Emmy ödüllü aktris Lisa Kudrow'a da ilk bakışı atıyoruz.

17-12/25/grace-and-frankie.jpg

Grace'in uzun süreli (20 senelik) manikürcüsü Sheree karakteriyle hikayeye dahil olan Lisa Kudrow'un karakteri görünen o ki Frankie'nin biraz canını sıkacak gibi!

Sheree ve Grace arasındaki arkadaşlığa mesafeli yaklaşan Frankie, üçlünün ilk buluşmasında "Burada ne dönüyor?" şeklinde bir tepki veriyor.

Fragmanda ayrıca Sol (Sam Waterston) ve Robert'ı (Martin Sheen) çift danışmanının karşısında görüyoruz. Terapist ikiliye "Açık evliliği denediniz mi?" şeklinde bir tavsiyede bulunuyor.

17-12/25/frankie.jpg

Dizide Grace'in kızı Brianna karakterine hayat veren June Diane Raphael yaz döneminde ATX Television Festival'da yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Brianna'nın aşk hayatına derin bir dalış yapıyoruz. Grace'in hayatında gerçekten çok ilginç karmaşıklıklar olacak ve Mallory (Brooklyn Decker) bu hikayede yer alıyor" ifadelerini kullanmıştı.

"Grace and Frankie" 4. sezon fragmanı (Türkçe alt yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin