Filinta'da büyük tehlike!

TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisi 4. bölümüyle ekranlara gelecek.


13 Ocak 2015 - 12:53
Yeni Bölüm

Filinta 4. bölümde Otto'nun peşindeler...

TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisi 4. bölümüyle ekranlara gelecek.


Padişaha suikast yapılacağı haberini alan Kadı Gıyaseddin ve Filinta, dünyanın en gaddar kişilerinden biri olan Otto'nun peşine düşer.

Bu akşam yaşanacaklara kısa bir bakış:

 

SÜRPRİZ GELİŞMELER

TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek.

Filinta'nın 4. bölümünde sürpriz gelişmeler var. Dizi bu akşam 19.55'te TRT 1'de.

 

'OTTO' GELİYOR

Ekranın ilk Osmanlı polisiye dizisi Filinta'nın yeni bölümünde;  Filinta Mustafa, Şehr'i İstanbul'a gelen azılı Otto adlı suikastçinin ve İstanbul'un sırlarının peşine düşüyor.[reklam]

Filinta Mustafa  ve Kadı Gıyaseddin çalınan kutsal emanet Kur'an'ı Kerim'i bulup Osmanlı Devleti'ne tertip edilen büyük bir komployu önlemişlerdir. Bu arada Boris ise bu olaydan yararlanıp kendi adamı Esat Paşa'yı Dahiliye Nazırı yapmaya muvaffak olur.

İstanbul'a 'Otto' denilen bir adam gelir. Elinde İstanbul'un gizli yeraltı tünellerini gösteren bir harita vardır. Bu haritanın eksik parçalarını bulmaya çalışmaktadır.

 

GİZLİ KİMLİK

Otto aslında dünyanın en gaddar suikastçilerinden biridir. Yeraltı tünellerini kullanarak Padişaha suikast yapmak istemektedir.

Gıyaseddin ve Mustafa, patlayıcı kullanarak arkasında şahit bırakmayan Otto'nun peşine düşerler.

 

 

'FİLİNTA'NIN 'LARA'SI İLE ÇOK ÖZEL RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin