Firefly Lane (Ateşböceği Yolu) 2. sezon gelişmesi!

Katherine Heigl ile Sarah Chalke'ı başrollerde izlediğimiz "Firefly Lane (Ateşböceği Yolu)" dizisinin 2. sezonu olacak mı sorusu cevabını buldu! Detaylar...

Otuz yıllık dostluğun olağanüstü hikâyesini izlemeye devam edeceğiz!

Kristin Hannah'ın popüler romanından uyarlanan ve başrollerde Katherine Heigl ile Sarah Chalke'ı izlediğimiz "Firefly Lane (Ateşböceği Yolu)" dizisi ilk sezonunun ardından beklenen 2. sezon onayını resmen aldı!

Müjdeli haberi, Katherine Heigl ve Sarah Chalke ikilisi bir Zoom videosu aracılığıyla verdiler.

FIREFLY LANE 2. SEZON ONAYI BEKLENEN BİR GELİŞMEYDİ!

03 Şubat 2021 tarihinde ilk sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Firefly Lane ilk haftasında Nielsen'in haftalık yayın sıralamasında 1 numaraya yükselmişti. Hatta ortaya çıkan rakamlar Netflix'in Bridgerton, Cobra Kai ve The Crown gibi dizilerinden daha iyi seviyedeydi. Buna bağlı olarak dizinin onay haberi beklenen bir gelişmeydi.

Uyarlandığı romanın ülkemizde Pegasus yayınları tarafından yayımlandığı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşurken yeni sezonun bölüm sayısı ve başlangıç tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Heigl ve Chalke'nin aynı karakterleriyle yer almaya devam edecekleri dizinin yeni sezonunun 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

21-05/27/firefly-lane-afis-1622066713.jpg

İki sıkı dost olan Kate ve Tully'nin birbirlerine hem iyi hem de kötü zamanlarda destek olmasını, gençliklerinde kurulan sıkı bağın 40'lı yaşlara geldiklerinde de sağlamlığını korumaya devam etmesini konu edinen romantik drama dizisinin oyuncu kadrosunda Katherine Heigl (Tully Hart) ve Sarah Chalke (Kate Mularkey) dışında şu isimler rol alıyor: Ben Lawson (Ryan), Beau Garrett (Cloud), Ali Skovbye (Genç Tully), Roan Curtis (Genç Kate), Yael Yurman (Marah), Jon-Michael Ecker (Max Brody), Brandon Jay McLaren (Travis), Paul McGillion (Bud Mularkey), Chelah Horsdal (Margie Mularkey), Brendan Taylor (Mutt).

Maggie Friedman'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldığı yapımın yazar ekibinde ayrıca Ilene Rosenzweig, Savannah Dooley, John Sacret Young, Marissa Lee, James Ford Jr. gibi isimler bulunuyor.

21-05/27/firefly-lane-foto.jpg

"Firefly Lane" (Netflix) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin