Masumlar Apartmanı Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

Masumlar Apartmanı sezon finali ne zaman yapılacak belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre sezon finali çok yakında yapılacak. Sadece 2 bölüm mü kaldı?

Oğulcan Özsezgi
27 Mayıs 2021 - 00:24
Gündem

Genelde sezon dizileri, Haziran ayı gibi sezon finallerini yapıyor. Hatta birçok dizinin Mayıs sonunda finale adım attığını biliyoruz. Bu sene koronavirüs nedeniyle sezon finallerinin ve dizi finallerinin de erkene alındığını gördük. Bu sezonun en çok konuşulan dizisi için de sezon finali merakla bekleniyor. İşte Masumlar Apartmanı sezon finali için merakla beklenen tarih sonunda belli oldu.

Bayağı hızlı bir sezon geçiren ve her bölümde gerilimin tavan yaptığı dizide sezon finaline çok az bir zaman kaldı. Peki, final ne zaman?

Masumlar Apartmanı Sezon Finali Haziran’da

Yeni bilgilere göre dizi bu sezon daha fazla uzamayacak. En son 35.bölüm yayınlanmıştı. Birçok gerçeğin ortaya çıktığı bu 35.bölüm, sezon finalinin bir nevi başlangıcı olacak.

Bu hafta 36.bölüm yayınlanacak. Sonraki hafta yani 8 Haziran tarihinde ise 37.bölüm yayınlanacak. İşte 37.bölümün sezon finali olacağı ortaya çıktı. Sezon finaline sadece 2 bölüm kalmış olması, dizide her an her şeyin yaşanabileceğini gösteriyor.

Çok kısa bir süre önce öğrendiğimiz gelişmelere göre sezon finalinden hemen önce diziye yeni bir oyuncu dahil olacak. Esat’ın annesi rolünde yeni bir karakteri dizide görme fırsatımız olacak.

21-05/27/masumlar-apartmani-sezon-finali-2.jpg

Tabii ki bu sezon finalinin hemen öncesinde atılan önemli bir adım ama asıl merak edilen diziye herhangi bir ismin veda edip etmeyeceği. Naci’nin durumu merak ediliyor. İnci hakkında son günlerde diziden ayrılacak iddiaları var ve bu merak ediliyor.

Ayrıca Gülben ile Esat ne noktaya gelecek bu da merak ediliyor. Bakalım sezon finalinde nasıl bir noktada dizi bırakılacak? Muhtemelen gerilim dolu bir sezon finali bizimle olacak ama şimdiden kesin detay konuşmamak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin