Masumlar Apartmanı’na Usta Oyuncu Dahil Oluyor

Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Diziye dahil olacak olan yeni isim kim olacak? Usta oyuncuyu hangi rolde göreceğiz?

Oğulcan Özsezgi
27 Mayıs 2021 - 03:10
Gündem

Karmaşıkların yavaş yavaş ortadan kalktığı Masumlar Apartmanı dizisinde, en son Naci olayı da çözülmüştü. Han’ın Naci’yi sakladığını öğrenen Safiye, her şeyi anlamış ve Naci’nin iyileşmesi için çabalamaya başlamıştı.

Bu konuda gelişmeler devam ederken en son Safiye’nin Naci’nin kızını aradığını ve kızını geri çağırdığını görmüştük. İşin bir de diğer tarafı var. Bir tarafta Naci ile ilgili gelişmeler yaşanırken bir taraftan ise Gülben ile Esat’ın iyice yakınlaşmaya başladığını da gördük.

Masumlar Apartmanı’na Tülay Bursa Dahil Oluyor

Gülben ile Esat arasındaki yakınlaşma arttıkça, ikilinin yavaş yavaş geleceğe yönelik adımlar atmaya başlayacağı da düşünülüyor. Bu noktada diziye yeni bir isim daha dahil olacağı ortaya çıktı.

Tam da ikilinin arasındaki ilişkiyi ilgilendirecek olan yeni karakter Esat’ın annesi olarak diziye dahil olacak. Esat’ın annesini oynayacak olan isim ise usta oyuncu Tülay Bursa olacak.

Muhtemelen tecrübeli oyuncu, Esat ile Gülben arasındaki ilişki üzerine dizide rol alacak. İkilinin aşkına engel olacak bir anne karakteri mi göreceğiz ya da tam tersi ikilinin ilişkisine destek olacak bir anne karakteri mi göreceğiz belli değil.

21-05/27/masumlar-apartmani-yeni-karakter.jpg

Şimdilik karakterin yapısının nasıl olacağı ve kaç bölüm dizide yer alacağı gibi bilgiler netlik kazanmadı. Sezon finalinden önce bu konuda soru işaretlerinin kalkacağı gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

Sezon finaline doğru Han ile İnci arasında neler olacağı da merak edilen bir başka kısım. Öyle ki bir yandan yeni oyuncuların diziye dahil olacağı açıklanırken bir yandan da hala İnci karakterinin diziden ayrılacağı iddiası var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin