Firefly'ın yıldızı Ron Glass hayatını kaybetti

2000'li yıllarda ekranlara gelen bilim-kurgu türündeki Firefly dizisindeki rolüyle hatırlayacağımız tecrübeli aktör Ron Glass hayatını kaybetti.

Firefly'ın Shepherd Book'u 'Ron Glass' aramızdan ayrıldı...

RON GLASS'A VEDA

1975-1982 seneleri arasında yayınlanan ABC'nin uzun ömürlü sitcom'u Barney Miller'da canlandırdığı tarz sahibi ve şımarık NYPD dedektifi Ron Harris rolüyle ünlenen, 2000'li yıllarda ekranlara gelen bilim-kurgu türündeki Firefly dizisindeki rolüyle hatırlayacağımız tecrübeli aktör Ron Glass hayatını kaybetti.

Aktörün menajeri ölüm haberini teyit ederken, ölüm sebebi konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

SAYISIZ PROJEDE YER ALMIŞTI

71 yaşında hayata gözlerini yuman Glass televizyon dünyasında sayısız işte yer almıştı. Aktör, uzun süren oyunculuk kariyeri boyunca yukarıda bahsettiğimiz yapımlara ek olarak The New Odd Couple (Felix Unger), Rhythm & Blues (Don Phillips), Mr. Rhodes (Ronald Felcher) ve Teen Angel (Rod) dizilerde rol alırken ayrıca All in the Family, Sanford and Son, The Streets of San Francisco, Amen ve Friends gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

16-11/28/getty_ronglass_112716.jpg

Glass sağlık sorunları nedeniyle son birkaç senedir kamera önünden uzak kalmıştı. Agents of S.H.I.E.L.D. (Dr. Streiten), Major Crimes (Cşayton Carter) ve CSI (Paul Lomax) ise aktörün son dönemde konuk olduğu güncel dizilerden bazıları.

SESLENDİRME DE YAPTI

Aynı zamanda bir seslendirme sanatçı da olan Glass bu alanda ise en çok Rugrats ve spin-off'u All Grown Up! yapımlarında Randy Carmichael'e ses vermesiyle biliniyor. Superman, Aladdin ve The Proud Family ise Glass'ın seslendirme yaptığı diğer yapımlar.

Aktörün Barney Miller'den rol arkadaşı olan Abe Vigoda da bu senenin başlarında 94 yaşında hayatını kaybetmişti.

FIREFLY EKİBİ UNUTMADI

Firefly'ın yaratıcı Joss Whedon ve dizi ekibinden Nathan Fillion, Adam Baldwin, Alan Tudyk, Jewel Staite ve Sean Maher gibi isimler aktörü sosyal medya üzerinden de anmayı ihmal etmediler.

16-11/28/tweet-1.png

16-11/28/tweet-2.png

16-11/28/tweet-3.png

16-11/28/tweet-4.png

16-11/28/tweet-5.png

16-11/28/tweet-6.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin