Florida Girls dizisi bu akşam başlıyor! Florida Girls konusu ve fragmanı

Pop TV'nin komedi dizisi Florida Girls ekran serüvenine başlıyor. Florida Girls nasıl bir dizi? Detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Netflix'in üç sezon sonunda iptal ettiği komedi dizisi One Day at a Time'a kucak açarak diziyi iptalden geri döndürmesiyle gündeme gelen Pop TV'nin yeni komedi dizisi "Florida Girls" 10 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı başlıyor.

FLORIDA GIRLS 1. SEZON BAŞLIYOR!

Lionsgate TV, Jax Media ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

19-07/10/florida-girls-dizisi.jpg

"FLORIDA GIRLS" KONUSU

Laura Chinn'in (The Mick) senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği, bir yandan da Laci Mosley (The Wedding Year), Melanie Field (Heathers) ve Patty Guggenheim (Splitting Up Together) ile birlikte başrolleri paylaştığı Florida Girls'ün hikayesi, Chinn'in Florida'nın batı yakasında geçen gençlik günlerinde yaşadıklarından esinlerek hazırlandı.

19-07/10/florida-girls-poster.jpg

Claws, Trailer Park Boys ve Broad City gibi yapımlardan esintiler taşıdığı belirtilen dizinin hikayesi; dört yakın arkadaşı (Chinn, Mosley, Field ve Guggenheim) merkezine alıyor. Tek ihtiraslı arkadaşlarının hayallerinin peşinden koşmak amacıyla kendilerinden uzaklaşmasının ardından grup üyelerinin her biri durgun hayatlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar.

Chinn ile birlikte Jax Media'dan Lilly Burns & Tony Hernandez, Oly Obst ve 3 Arts Entertainment'tan Josh Lieberman projenin yürütücü yapımcılığını oluşturan isimler.

"Florida Girls" (Pop TV) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin