Netflix'in iptal ettiği One Day at a Time dizisi 4. sezon onayını alarak dirildi!

Netflix'in üç sezon sonunda iptal ettiği komedi dizisi One Day at a Time kendine yeni bir yuva buldu! Pop TV diziye resmi 4. sezon onayını verdi!

1975-1984 seneleri arasında ekranlara gelen aynı isimli diziden uyarlanan Netflix komedisi "One Day at a Time" hatırlanacağı üzere üçüncü sezonunun bitiminin ardından iptal edilmişti.

Yapımcı Sony Pictures Television'ın diziyi devam ettirebilmek adına bir süredir CBS All Access, Pop ve The CW gibi kanal ve platformlarla görüşme halinde olduğu biliniyordu. Ve bu görüşmeler sonucunda One Day at a Time hayranlarının beklentisi gerçekleşti!

"ONE DAY AT A TIME" POP TV'DE DEVAM EDECEK!

CBS Corporation ve Sony Pictures TV diziyi Pop TV ekranlarında devam ettirmek adına anlaştılar. Böylelikle iptalden dönen dizi resmi 4. sezon onayını almış oldu.

19-06/28/pop-tv.jpg

ONE DAY AT A TIME 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk üç sezonunda olduğu gibi dizinin 4. sezonu da 13 bölümden oluşacak. Yeni sezon bölümlerinin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

BİR İLK!

Bu durum aynı zamanda bir ilk olma özelliğine sahip! Dijital yayın devi Netflix geçmişten örneklerini hatırlayacağınız üzere diğer kanal ya da platformlar tarafından iptal edilen bazı dizilere kucak açıp onların devamını sağlamıştı. Ancak ilk kez iptal edilen bir Netflix dizisi böylelikle başka bir yuvada yoluna devam etmiş olacak.

19-06/28/one-day-at-a-time-foto.jpg

Dizinin yürütücü yapımcılarından Norman Lear gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Üç ay önce One Day at a Time'ın iptaliyle kalbim kırılmıştı. Bugün, Alvarez ailesinin yaşamaya kaldığı yerden devam edeceğini bilmekten dolayı neşe doluyum" ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda bekar kalmış bir annenin, ergen kızını ve oğlunu eski kafalı annesinin yardımıyla büyütmesi ekseninde gelişen komik olayları konu edinen klasik dizinin yeni versiyonunda Justina Machado, Rita Moreno, Todd Grinnell, Stephen Tobolowsky, Isabella Gomez ve Marcel Ruiz gibi isimler rol alıyor.

Act III Productions, Inc., Snowpants Productions ve GloNation'ın Sony Pictures Television ile iş birliği sonucu ortaya çıkan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Norman Lear, Mike Royce, Gloria Calderón Kellett ve Brent Miller'dan oluşuyor.

"One Day at a Time" 3. Sezon Türkçe Alt yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin