Mobil yayın platformu Quibi komedisi Dummy'nin oyuncu kadrosu belirleniyor! Dummy konusu

Quibi komedisi Dummy'nin oyuncu kadrosuna Anna Kendrick ve Donal Logue'nin ardından Meredith Hagner dahil oldu. Dummy konusu ve oyuncu kadrosu...

İsmini quick bites'tan (hızlıca bir ısırık almak) alan yeni mobil yayın platformu Quibi'nin Anna Kendrick (Pitch Perfect) ve Donal Logue'li (Gotham) komedisi "Dummy"nin oyuncu kadrosuna Meredith Hagner (Search Party) dahil oldu.

19-06/28/meredith-hagner.jpg

Platform için hazırlanan film ve dizileri 7 ila 10 dakikalık kısa sürelerden oluşan bölümler halinde yayınlayacak olan Quibi'nin Deadbeat ortak yaratıcısı Cody Heller'in arkasında olduğu projesinin konusuna kısaca bakacak olursak;

"DUMMY" KONUSU

Kafadar komedisi Dummy'nin hikayesi; gelecek vadeden bir yazar Cody (Kendrick) ile erkek arkadaşının (Logue) şişme bebeği Barbara (Hagner) arasındaki ilişkiyi merkezine alıyor.

Hagner'ın Barbara karakteri cansız bir şişme bebektir. Sadece Cody tarafından duyulabilen; şımarık, kıskanç ve kendi çıkarları için başkalarını kullanabilecek özelliklere sahip Barbara, ilk sahibi tarafından elden çıkarıldıktan sonra evine götürmesi için Cody'i ikna etmeyi başarır ve yazarlık yolunda kendisine ilham verir.

19-06/28/anna-kendrick.jpg

Her bir bölümü 10 dakikanın altında sürecek Dummy'nin toplam uzunluğu ise bir film süresi kadar olacak.

Son olarak Ike Barinholtz'un yazar-yönetmenliğini üstlendiği komedi-gerilim türündeki The Oath ile James Gunn yapımcılığında, Elizabeth Banks'ın başrolünde yer aldığı bilim-kurgu/korku türündeki Brightburn filmlerinde rol alan aktris Search Party dizisinde Portia Davenport karakterini canlandırdı.

19-06/28/donal-logue.jpg

Lights Out (Ava Leary), Men at Work (Amy), Royal Pains (Libby) ve Younger (Montana) ise oyuncunun rol aldığı diziler arasında bulunuyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kendrick, Heller ve Tricia Brock'un (The Walking Dead) yürütücü yapımcılığını üstlendiği projede Brock aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin