Game of Thrones ekibi yeniden bir araya geliyor!

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones final yapmış olsa da ekip, önümüzdeki ay düzenlenecek San Diego Comic-Con Festivali'nde yeniden bir araya gelecek.

İlk gösterimi ya da yeni sezonu merakla beklenen pek çok diziden yeni haberler, yeni fragmanlar, kısa tanıtım videoları ve sürpriz gelişmelerin hayranlara sunulduğu San Diego Comic-Con Festivali'nin bu yıl 52.si düzenleniyor.

18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde dizi severleri birçok sürpriz bekliyor olacak.

GAME OF THRONES EKİBİ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR!

Comic-Con 2019'a katılacak diziler ve bu dizilerin ekiplerinin düzenleyeceği panellerin tarihleri de yavaş yavaş belli oluyor. Altı bölümlük final sezonunu 19 Mayıs 2019 tarihinde ekranlara gelen "The Iron Throne" isimli bölümle noktalayan fenomen dizi Game of Thrones ekranlara veda etmiş olsa da bir kez daha Comic-Con'a katılıyor!

19-06/28/got-final-1561704930.jpg

"GAME OF THRONES" SAN DIEGO COMIC-CON 2019 PROGRAMI

Game of Thrones'un festivaldeki zafer turu 19 Temmuz 2019'da gerçekleşecek.

Diziyi panelde temsil edecek oyuncular şöyle sıralanıyor: Jacob Anderson (Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Nathalie Emmanuel (Missandei of Naath), Iain Glen (Ser Jorah Mormont), Conleth Hill (Varys), Maisie Williams (Arya Stark) ve Isaac Hempstead Wright (Bran Stark).

Yaratıcı/showrunner'lar David Benioff & D.B. Weiss ile yönetmen/yürütücü yapımcı Miguel Sapochnik ekipte yer alan diğer isimler.

19-06/28/got-scdd-2015.jpg

Geçmiş dönemlerde katılım gösterilen panellerde ya da röportajlarda Game of Thrones ekibinden yeni sezonlara dair ipucu almak mümkün olmuyor, özellikle son dönemde gerçekleşen sızıntılarla bölümlerin normal yayın gününden erken bir şekilde online ortamlarda gezmesi sonrasında Game of Thrones'un final sezonu öncesinde set etrafında adeta kuş uçurtulmuyordu. Dizinin final yapmış olması nedeniyle hayranlar ile oyuncu ve yapımcılar belki de ilk kez Game of Thrones'u tüm açıklığıyla konuşabilecekler.

Panelin muhtemelen her bir ismin diziyle ilgili en sevdikleri, unutamadıkları anları, hatıraları paylaşacakları ve destekleri için hayranlara teşekkürlerini sunacakları bir zafer turu şeklinde geçmesi bekleniyor. Katılımcılara final sezonundan silinmiş bir sahnenin sunulması gibi sürprizlerin olması da beklenebilir.

Game of Thrones ekibi, çekim ve yayın takviminin uyuşmaması nedeniyle geçtiğimiz yıl düzenlenen San Diego Comic-Con'a katılım göstermemişti.

"Game of Thrones" yıldızlarının veda konuşmaları:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin