Fosse/Verdon 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

FX'in ödüllere aday iddialı yeni mini dizisi Fosse/Verdon'ın yeni bölümünde neler olacak? Fosse/Verdon 1. sezon 3. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken FX'in iddialı mini dizisi "Fosse/Verdon" geçtiğimiz hafta sezonun ikinci bölümü "Who's Got the Pain?" ile ekranlara geldi.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonu sekiz bölümden oluşan ve efsanevi koreograf Bob Fosse (Sam Rockwell) ile Broadway dünyasının en iyi dansçılarından biri olarak kabul edilen Gwen Verdon (Michelle Williams) arasındaki tutkulu aşk ile birlikte Broadway dünyasının bilinmeyen ve farklı yönlerini gözler önüne seren dizinin yayınlanan son bölümünde Broadway'in parlayan yıldızı Gwen Verdon, hırslı genç koreograf Bob Fosse ile tanışır. Ve ikilinin hayatları artık asla eskisi gibi olmayacaktır.

19-04/23/fosse-verdon-fx-dizisi.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Steven Levenson'ın senaryosunu kaleme alıp; Thomas Kail'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.43 milyon izleyici rakamlarını elde ederken izleyici sayısında ilk bölüme kıyasla biraz düşüş yaşadı.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Debora Cahn'ın (Homeland, Grey's Anatomy) senaryosunu kaleme alıp, Adam Bernstein'ın (Better Call Saul, Divorce) yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Me and My Baby" 23 Nisan 2019 Salı akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/23/fosse-verdon-dizisi.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Gwen ve Bob ayrı projeler peşinde koşarken; Gwen kariyerinin başlangıç günlerini ve kendisini buraya getiren koşulları aklına getirir.

"Fosse/Verdon" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin