The Village 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi komşuluk ilişkilerinin çok samimi olduğu bir apartmanda geçen NBC'nin The Village dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının "The Village" dizisi geçen hafta sezonun beşinci bölümü "Laid Bare" ile izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

The Village'ın yayınlanan son bölümünde; Katie, bakım evindeki kargaşa dolu ilk çalışma günü boyunca Sarah'a başka bir gözle bakmaya başlar. Nick, aşkta ikinci bir şans peşinde koşma konusunda Enzo'ya yardımcı olurken; grup terapisinde şaşırtıcı bir keşif yapar. Ron ve Patricia ise Open Mic gecesine ev sahipliği yaparlarken; geçmişlerinden gelen birinin sürpriz performansına tanıklık ederler.

19-04/23/the-village-nbc.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Regina Corrado'nun senaryosunu kaleme alıp, Steven DePaul'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.81 milyon izleyici rakamlarını elde ederken; bu rakamlar sezonun en düşük reytinglerini ortaya koydu.

Mevcut izlenme ortalamasıyla The Village'ın yeni sezon onayı alabilme şansı biraz düşük görünüyor.

THE VILLAGE 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steven K. Tsuchida'nın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Yes or No" 23 Nisan 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/23/the-village-poster.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Smalls'taki ilk kilise müziği etkinliği sadece Ron (Frankie Faison) ve Patricia'nın (Lorraine Toussaint) geçmişinden insanları ortaya çıkarmakla kalmaz; yaşamlarındaki çeşitli ikilemlerle başa çıkmaları konusunda The Village sakinlerine ilham da verir.

Enzo (Dominic Chianese) ve Gabe (Daren Kagasoff), Ava'nın (Moran Atias) davasını genç avukat Sofia (Aimee Carrero) ile müzakere ederler.

Liam (Ben Ahers), Katie'ye (Grace Van Dien) potansiyel geleceğini gösterir. Amy (Nadine Nicole) ise Nick (Warren Christie) ve Sarah (Michaela McManus) ile ilgili şaşırtıcı gelişmeler keşfeder.

"The Village" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin