FOX iki dizinin de fişini çekti! Yeni başlayan dizilerin sonu erken geldi!

Fox'un yazlık dizilerinin ömrü kısa sürecek gibi gözüküyor. Peki Fox'un hangi dizileri final yapıyor? Kısmet dizisi bitiyor mu? Kısmet dizisi ne zaman final yapıyor? Kısmet dizisi kaçıncı bölümde bitiyor? Yaz Şarkısı dizisi ne zaman bitecek? Yaz Şarkısı ne zaman bitecek? Yaz Şarkısı kaçıncı bölümde final yapıyor? Yaz Şarkısı neden final yapıyor?

Volkan Usta
14 Ağustos 2023 - 14:29
Kültür Sanat

Fox yaz sezonuna dizileriyle hızlı bir giriş yaptıktan sonra istediği sonuçları son haftalarda alamadı. Peki hangi diziler kaçıncı bölümde final yapacak? İşte detaylar!

Dün akşam 6. bölümüyle ekrana gelen başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’u buluşturan Yaz Şarkısı  için final vakti gelmiş gibi gözüküyor. 

FOX’un diğer dizisİ Kısmet için de final kararı alınması gündeme geldi. NTC Medya‘nın Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar‘ı başrollerde bir araya getiren dizisi “Kısmet“in istenen reytingleri alamaması sebebiyle final yapılmasına karar verildi. 

Yapım şirketi çalışanlarına Kısmet dizimiz 10. bölüm itibariyle final kararı almıştır. Sizlerle çalışmaktan mutlu olduğumuzu bildirir, hepinize emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Gelecek projelerde yeniden çalışmak dileğiyle…” mesajını göndererek ekibe teşekkür edip final kararını resmen açıklamış oldu.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin