Fox'tan medikal türde yeni dizi: Triage

Fox, medikal türdeki Triage isimli dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
07 Kasım 2017 - 15:37
Gündem

Önümüzdeki yayın sezonu için yeni dizi projeleri geliştirmeye devam eden Fox, bu konuda yazar/yapımcı Ilene Chaiken ile iş birliğine devam ediyor.

Chaiken, FBI dizisi Mrs. Otis Regrets ile birlikte medikal türdeki "Triage" isimli dizinin de geliştirme çalışmalarına başladı.

"TRIAGE" KONUSU

Fox'un senaryo siparişini verdiği dizinin hikayesine bakacak olursak;

Chaiken'in senaryosunu kaleme aldığı Triage; iki kadının hayatının üç farklı evresini hikayesi içinde iç içe geçirerek bizlere sunacak bir medikal drama. Bu açıdan 20th TV'nin bir başka dizisi This Is Us'ın tarzıyla biraz benzerlik göstermekte.

17-11/07/ilene-chaiken.jpg

2008 senesinde Rose ve Celia ikilisini Stanford'da cerrahi statyerler olarak tanıdıktan sonra; kariyerlerinin ilerlediği 2018 ve 2028 senelerine de gidip ikilinin gelişmiş tıbbi teknolojileri keşfetmelerine ve hem kişisel hem mesleki zorluklarla yüzleşmelerine tanıklık edeceğiz.

Tüm engellere ve zorluklara rağmen Rose ile Celia'nın destansı dostluğu birbirleri için her zaman en büyük dayanak olmalarını sağlamaktadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Chaiken; Sonar'dan Tom Lesinski, David Ellender, Jenna Santoianni ile OutEast'ten Steven Marrs ve Courney Hazlett ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunurken; David Cornue ise danışman yapımcı olarak ekibe destek verecek.

17-11/07/fox-1510057699.jpg

2004-2009 seneleri arasında Showtime ekranlarına gelen The L Word dizisinin yaratıcılarından biri olarak bilinen Chaiken son dönemde Fox'un reyting rekormeni dizisi Empire'da yazarlık ve yapımcılık yapmakta.

Sonar Entertainment, OutEast Entertainment ve 20th TV ortak yapımcılığında hazırlanan Triage'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin