Fox'un FBI temalı dizi projesi Mrs. Otis Regrets'i tanıyalım!

Fox, FBI temalı yeni dizi Mrs. Otis Regrets için geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
07 Kasım 2017 - 14:29
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox; Empire yürütücü yapımcısı/showrunner'ı Ilene Chaiken, Rosewood ve Person of Interest yazar/yapımcısı Melissa Scrivner Love ile Scandal yapımcılarından Judy Smith iş birliğiyle yeni bir FBI temalı dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Kanaldan pilot bölüm taahhüdünü alan ve Chaiken'in çok yıllık kapsamlı bir anlaşmasının bulunduğu 20th Century Fox TV yapımcılığında hazırlanacak "Mrs. Otis Regrets" isimli dizinin hikayesine bakacak olursak;

"MRS. OTIS REGRETS" KONUSU

Chaiken ve Love'un senaryosunu kaleme aldığı Mrs. Otis Regrets; bir eş, anne ve vatansever olan FBI Özel Ajanı Clementine Otis karakteri üzerine odaklanıyor.

17-11/07/ilene_chaiken.jpg

Yurtiçi kaynaklı bir terör tehdidini araştıran Otis'in, önemli bir hükümet görevlisiyle sonuçlarını düşünmeden bir ilişki yaşamasının ardından FBI'daki kariyeri ve kişisel yaşamı alt üst olmaya başlar.

Clementine artık işini, itibarını, güvenilirliğini, muhtemelen ailesini ve büyük bir şiddet olayını engelleyebilmek adına kendisine yardımcı olabilecek tek kişiye erişimini kaybetmiştir. Clementine Otis çevresinde artık metres olarak tanınmaktadır.

17-11/07/fox.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Chaiken & Scrivner Love ikilisi Smith ve The Mick, Ghosted, The Resident gibi dizilerde görev yapan Oly Obst ile birlikte yürütücü yapımcı olarak kadroda bulunacak isimler.

Mrs. Otis Regrets dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin