Fox'tan otomobil yarışları temalı Victory Lane dizisi geliyor!

Fox, Sheldon Turner'ın yazarlığını üstlendiği Victory Lane dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
15 Ekim 2017 - 08:39
Gündem

Amerikan ulusal kanalı Fox, Oscar adaylığı bulunan yazar Sheldon Turner'ın (Up in the Air) senaryosunu kaleme alacağı yeni bir dizi için senaryo siparişi verdi.

Otomobil yarışı temalı "Victory Lane" isimli dizi; Turner ve Jennifer Klein'in Vendetta Productions'ı ile 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanacak.

"VICTORY LANE" KONUSU

Victory Lane'in konusu kısaca şöyle:

Turner'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi otomobil yarışları dünyası etrafında geçiyor ve bu dünyadaki en büyük iki ailenin rekabeti üzerine odaklanıyor.

Gerçek oyun ise pistin dışındadır. Pistteki rekabete rağmen iki yıldız sürücü birbirine aşıktır.

17-10/15/sheldon-turner.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Turner ve Klein ikilisi dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Bu proje aynı zamanda Vendetta Productions'ın Fox kanalı için geliştirmeye başladığı ikinci dizi projesi oluyor.

Yapım şirketi, yine Turner'ın senaryosunu kaleme aldığı ve hikayesi karizmatik ve ne yapacağını önceden pek kestiremeyeceğimiz bir dedektifin liderlik ettiği New York Suçlarla Mücadele Birimi'ne odaklanan Nightfall isimli polisiye dizinin çalışmalarını sürdürüyor.

bu arada otomobil yarışlarının Fox'un DNA'sında olduğu söylenebilir. Kanal, 2001 senesinden bu yana NASCAR'ın A.B.D.'deki yayıncısı konumunda.

Victory Lane'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin