Stranger Things 2. sezondan son fragman yayınlandı!

27 Ekim yaklaşıyor. Stranger Things'in yeni sezonundan heyecanı yükselten uzun bir fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
15 Ekim 2017 - 07:58
Gündem

"Bunlar kabus değil, hepsi gerçekten oluyor..."

Netflix'in yeni sezonu merakla beklenen dizisi "Stranger Things" için ikinci ve final fragmanı yayınlandı.

STRANGER THINGS 2. SEZON SON FRAGMANI HEYECANI YÜKSELTİYOR!

Dizideki birçok karakteri gördüğümüz; birçok klasik filme atıflarda bulunan yaklaşık üç dakika süreli fragman yeni sezon için izleyicilerin heyecanını iyice tavan yaptıracak gibi!

17-10/15/stranger-things-2--sezon-fotolari.jpg

STRANGER THINGS 2. SEZON KONUSU

"Dünya artık baş aşağı" sloganıyla gelen dizinin ikinci sezonunun hikayesi ilk sezonun bir sene sonrasına yani 1984 sonbaharına taşınacak.

Hawkins, Indiana sakinleri Demogorgon dehşetinin ve Hawkins Laboratuvarı'nda dönen esrarengiz olayların neden olduğu şoku henüz tam anlamıyla atlatamamıştır.

Will Byers, Baş Aşağı dünyadan kurtarılsa da çok daha büyük ve uğursuz bir varlık hayatta kalanları tehdit etmeye devam edecektir.

STRANGER THINGS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Will Chase, Rob Morgan ve Sadie Sink gibi isimleri oyuncu kadrosuna katan Stranger Things'in yeni sezon bölümleri 27 Ekim'de Netflix abonelerine sunulmuş olacak.

"Stranger Things" 2. sezon son fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin