Fox'tan yeni dizi geliyor! Kara Orman dizisi oyuncuları kimler?

Fox Tv'nin 2023'de yayında olmasını planladığı yeni dizisi Kara Orman oldu. O3 Medya imzası ile ekranlara taşınacak olan Kara Orman dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Kara Orman dizisinin konusu ne? Kara Orman dizisinde Burcu Kıratlı rol alacak mı? Kara Orman dizisi uyarlama mı? Kara Orman dizisi ne zaman yayınlanacak?

Son dönemde yayına giren yeni dizileriyle adından sıkça söz ettiren FOX'tan yeni dizi duyurusu geldi.

FOX'un 2023 yılında ekranda olması planlanan yeni dizisi Kara Orman oldu. Kara Orman dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu da şimdiden merak edilenler arasında...

Kara Orman dizisinin senaryosunu İstanbullu Gelin'in senaristi Ali Aydın kaleme alacak. Yapımcılığını ise O3 Medya’nın üstlendiği dizinin başrolünde de Burcu Kıratlı'nın yer alacağı öğrenildi.

Kara Orman dizisinin konusu nedir?

Karaca isimli bir kızın kaza sonucu işlediği cinayetin ardından gelişen trajik olaylar ekrana taşınacak. Kara Orman dizisinde Karaca isimli genç ve güzel bir kıza hayat verecek olan Burcu Kıratlı, güzel bir hayat kurmak isterken başından geçen talihsiz olayları ekrana yansıtacak. Kendisine cinsel istismar etmek isteyen adamı öldürmesi sonucunda başı derde giren Karaca’nın neler yaşayacağını hep birlikte göreceğiz.

22-11/29/5c6127ac14cb4f49005732a72f3ca394.jpg

Kara Orman dizisinin oyuncuları kimler?

Dizinin başrolünde Burcu Kıratlı'nın yer alacağı edinilen bilgiler arasında... Son dönemde Sinan Akçıl ile olan evliliği ile sık sık gündemde yer alan güzel oyuncu uzun bir aranın ardından Kara Orman dizisiyle setlere geri dönmeyi planlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer oyuncular için görüşmeler devam ediyor. Dizide yer alacak diğer oyuncuların da belli olmasıyla detayları paylaşacağız. Takipte kalın...

Burcu Kıratlı kimdir? Kaç Yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin