FOX'un dizisi "Komşular" final kararı aldı

Günlük dizi olarak bin bir umutlarla yeni sezona başlayan FOX'un dizisi Komşular final kararı aldı. 6 Kasım'dan bu yanan yayınlanan dizi reytinglerde başarı elde edemeyince ekran macerasını erken bitirme kararı aldı.

Berfu Gürle
27 Kasım 2017 - 15:17
Gündem

Bu ay içerisinde birçok dizi erken final kararı aldı. Türk dizi sektörü için oldukça acıklı bir durum yaşanıyor. Geçtiğimiz aydan itibaren yayınlanma sayısı henüz 10 bölümü geçmemiş diziler erken final kararı alıyor. Sektöre tutunmak çok zor. O dizilere günlük dizi Komşularda dahil oldu. FOX'un dizisi "Komşular" final kararı aldı.

"Dünyanın en sevilen soap operalarından biri olan Avustralya yapımı 'Neighbours' artık Türkiye’de" sloganı ile Neighbours'un uyarlaması olan dizi Komşular reytinglere yenik düştü. Dizi FOX'ta sevenleri ile buluşma fırsatını bulmuştu. 6 Kasım tarihinde yayınlanmaya başlayan günlük dizi final yapacak.

17-11/27/komsular-dizisi-final-karari-aldi-1511784791.jpg

Dizinin yapımını No 9 Yapım üstlenirken senaryosunu Zehra Çelenk kaleme almıştı. Canan Evcimen ve Özdemir Göksel Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen, Sema Şimşek, Mehmet Uslu, Zafer Esen Demircan, Kaan Yalçın, Kevork Türker ve Serap Önder gibi isimler yer alıyordu.

Dizinin kötü giden reyting sonuçları için yeni bir başrol kadın oyuncu değişikliği ile müdahale edilsede başarılı olmadı. Dizi reyting düşüşünü durduramayınca final kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin