NBC'den yeni bir uzaylı komedisi yolda: American Alien

Superstore dizisi ekibinden NBC için yeni bir komedi dizisi yolda: American Alien

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 14:21
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, "American Alien" isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Proje; kanalın komedi dizilerinden Superstore'un yürütücü yapımcılarından Sierra Teller Ornelas, oyuncu ve yapımcı America Ferrera (Ugly Betty, The Good Wife), Teri Weinberg (The Office, The Tudors) ve Universal TV ortaklığında geliştiriliyor.

"AMERICAN ALIEN" KONUSU

Senaryosu Teller Ornelas tarafından kaleme alınan American Alien; Tucson, Arizona'da küçük bir kasabadaki emekçi sınıfına ait işlerini devam ettirmek için mücadele eden erkek ve kız kardeşler Denise "Dee Dee" ve Sonny Mendoza'ya odaklanıyor.

17-11/27/ferrera.jpg

İkili diğer yandan savunmasız uzaylı yabancıları da günlük tehlikelerden korumaya soyunmuştur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal TV yapımcılığında hazırlanan projede Teller Ornelas ile birlikte Ferrera ve Weinberg yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Disney Fellowship Program kapsamında televizyon kariyerine adım atan Navajo-Meksikalı yazar Teller Ornelas, şu sıralar Ferrera'nın oyuncu ve yapımcı olarak dahil olduğu NBC dizisi Superstore'un yürütücü yapımcı kadrosunda görev yapıyor.

17-11/27/sierra-teller-ornelas-2.jpg

Ornelas geçmiş dönemde Fox'un komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine ve ABC komedisi Happy Endings'te yapımcı olarak yer almıştı.

Bu proje; Ferrera ve Weinberg'in Universal TV ile yaptıkları anlaşma kapsamında gerçekleştirdikleri ikinci dizi projesi oluyor.

İkili geçtiğimiz haftalarda ABC'nin intikam temalı dizisi Revenge'in showrunner'ı Sunil Nayar'ın dümenin başında olacağı bir hukuk dizisi projesi için yine NBC ile anlaşmaya varmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin