Sunil Nayar'dan NBC için yeni bir hukuk dizisi geliyor!

NBC, Sunil Nayar'ın senaryosunu kaleme aldığı yeni bir hukuk dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
07 Kasım 2017 - 10:35
Gündem

Ugly Betty'nin yıldızlarından America Ferrera ve yürütücü yapımcısı Teri Weinberg ikilisi iş birliğine girerek yeni bir yapım şirketi kurdu ve Universal TV ile yapılan anlaşma sonrasında ilk dizi projeleri için düğmeye basıldı.

YENİ HUKUK DİZİSİNİN ADRESİ NBC 

ABC'nin intikam temalı dizisi Revenge'in showrunner'ı Sunil Nayar'ın dümenin başında olacağı hukuk dizisinin adresi ise NBC kanalı.

DİZİNİN KONUSU

Nayar'ın senaryosunu kaleme aldığı henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Bir hukuk fakültesi projesi niteliğindeki dizinin hikayesi; Sihizm inanışına sahip iyimser karakterdeki bir hukuk öğrencisi Amrita Kaur'a odaklanıyor.

Akranlarıyla birlikte öğrencilerin işlettiği bir hukuk firmasında çalışan Amrita Kaur, ülkenin en büyük sorunları ve kurumlarıyla ilgili davaları ele alıp söz hakkı olmayanlara ses olmaya, söz vermeye çalışmaktadır.

17-11/07/teri-weinberg.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Nayar, Ferrera ve Weinberg üçlüsü Drew Brown ve Valarie Kaur ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Universal TV yapımcılığında hazırlanacak dizide Tafari Lumumba ile yazar/yönetmen Sharat Raju (Scandal) danışman yapımcılar olarak yer alıyor.

Homicide: Life on the Street'te Tom Fontana'nın yardımcısı olarak kariyerine başlayan yazar Sunil Nayar ardından Fontana'nın yaratıcısı olduğu HBO'nun hapishane temalı efsane dizisi Oz'da ilk yazarlık deneyimini yaşadı.

Yazarlık ve yürütücü yapımcılık yaptığı CSI: Miami'de beş yıldan fazla zaman geçiren Nayar ayrıca ABC'nin Body of Proof ve Revenge dizilerinde yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldı.

17-11/07/sunil-nayar.jpg

Ugly Betty'de hayat verdiği Betty Suarez karakteriyle Emmy ve Altın Küre ödülleri kazanmış olan America Ferrera ise şu sıralar NBC/Uni TV'nin Superstore dizisinde oyuncu/yapımcı olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni dizi projesinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin