Çukur dizisi Baykal karakteri kimdir?

Geçtiğimiz günlerde diziye transfer olan Burak Sergen Çukur dizisine Baykal karakteri ile dahil oldu. Çukur dizisi Baykal karakteri kimdir?

Berfu Gürle
07 Kasım 2017 - 11:25
Gündem

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Çukur'a Baykal karakteri ile dahil olan Burak Sergen 3. Bölümde fırtınalar estirdi. Peki Çukur dizisi Baykal karakteri kimdir?

Hakem olacarak diziye dahil olan Baykal, Vartolu ve Yamaç'ın savaşında kilit role sahip. Yeraltı dünyasının büyük isimlerinden Baykal oldukça hırslı ve zekası ile tüm camiaya kök söktürmüş bir isim. Yamaç'ın Vartolu ile şimdilik bir barış ilan etme isteği ile ortaya çıkan Baykal, Yamaç ve Vartolu'nun barışlarının hakemi oldu.

17-11/07/ukur-dizisi-baykal-karakteri.JPG

Paşa'nın hakem olarak seçtiği inşaat sektörünün büyük isimlerinden olan Baykal, yeraltı alemini bilir fakat hiç buluşmaz. Bu ikili arasında yaşanan her gelişmenin hakemi olacaktır. Vartolu ve Yamaç'ın isteklerini dinleyip ara buluculuk yapan Baykal adaletli ve eşit isteklerin yapılmasını sağlıyor. Her iki tarafında isteklerini eşit olarak yerine getirmesini sağlayan Baykal'ın önümüzdeki bölümlerde rölü ne olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin