S.W.A.T. 1. sezona Bre Blair katıldı!

Bu ay içinde ekranlara merhaba diyen CBS'in yeni aksiyon dizisi S.W.A.T.'ın oyuncu kadrosuna Bre Blair dahil oldu.

Volkan Küçükel
07 Kasım 2017 - 12:01
Gündem

ABC'nin 1970'lerdeki aynı isimli dizisi ve 2003 yapımı yine aynı isimli filmden esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanan CBS dizisi "S.W.A.T."ın ekran macerası geçtiğimiz hafta başladı.

Bu hafta ikinci bölümüyle izleyicilerin karşısna çıkacak dizinin oyuncu kadrosuna Game of Silence'tan tanıdığımız aktris Bre Blair dahil oldu.

BLAIR'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Tekrar eden bir rolle kadroya katılan oyuncu Deacon'ın (Jay Harrington) karısı ve Hondo'nun (Shemar Moore) liderliğindeki SWAT biriminin ikinci kumandanı Annie Kay karakterine hayat verecek.

Sabırlı ve anlayışlı bir karaktere sahip olan Annie; yeni doğan bebeğiyle birlikte yoğunluğu iyice artan ev hayatını kocası sahaya çıktığı zamanlarda dengede tutmaya çalışmaktadır.

Kadrodaki tek kadın eş olan Annie, her şeyin ötesinde Deacon ve çocuklarına son derece sadık ve içtenlikle bağlı olsa da ekibin geri kalanını da ailesi olarak görmektedir.

17-11/07/bre-blair.jpg

BRE BLAIR'İN KARİYERİ

37 yaşındaki Kanadalı oyuncu Bre Blair son dönemde NBC'nin Suskunlar uyarlaması Game of Silence dizisinde Jessie karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Yakın dönemde Narcos (Lorraine) ve Flaked (Daisy) dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan aktris ayrıca The Flash (Tess Morgan), Benched (Maria) ve Legit (Jenny) gibi yapımlarda küçük rollerle gözüktü.

17-11/07/swat-dizisi.jpg

Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson ve Peter Onorati gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran S.W.A.T. ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18,49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 6.741 miyon izleyici rakamlarını elde etmişti.

Dizi, Craig Gore'nin senaryosunu kaleme alıp Billy Gierhart'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Cuchillo" ile 09 Kasım'da CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"S.W.A.T." 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin