FOX'un merakla beklenen yeni dizisi "Yabani" sete çıktı! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Fox ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi zamanda sete çıktı. Peki Yabani'nin çekimleri ne zaman başlıyor? Yabani hangi kanalda ekrana gelecek? Yabani ne zaman yayınlanacak? Yabani dizisinde hangi isimler rol alacak? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekilecek? Yabani dizisi uyarlama mı? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
27 Temmuz 2023 - 14:14
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, çok yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak ‘”Yabani” dizisinin çekimleri başladı.

23-07/27/yabani-1.JPG

KAN BAĞI MI YOKSA CAN BAĞI MI?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler  de rol alıyor. 

Yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun’un oturduğu,  senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı ‘Yabani’ yakında FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin