Fox'un yeni dizi projesi The Farm'ı tanıyalım!

Fox kanalı Paul Sciarrotta ve Milo Ventimiglia'nın arkasında olduğu The Farm dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. The Farm nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından Fox gelecek yayın sezonu için yeni dizi projeleri geliştirmeye devam ediyor. Bunlardan birisi de "The Farm".

Paul Sciarrotta (BH90210) ve DiVide Pictures yapım şirketi çatısı altında Milo Ventimiglia (This Is Us) & Russ Cundiff'in arkasında olduğu The Farm'ın senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı.

"THE FARM" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

DiVide'ın anlaşmalı olduğu 20th TV ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin konusuna bakacak olursak;

Sciarrotta'nın senaryosunu kaleme aldığı The Farm; Amerika'nın kırsal kesimindeki rakip çiftlikler Big AG ve Family Farm'ın arka planında geçen çok kuşaklı bir aile draması olarak nitelendiriliyor.

20-11/10/paul-sciarrotta-fox-1604960946.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Sciarrotta ile birlikte Ventimiglia ve Cundiff yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururlarken; DiVide'da proje geliştirme direktörü olan Deanna Harris yapımcı olarak künyede yer alıyor.

Orijinal Beverly Hills, 90210 dizisinde yapımcı olan ve geçtiğimiz yaz Fox kanalında yayınlanan dizinin yeniden çevrimi BH90210'da showrunner olarak hizmet veren Sciarrotta öncesinde ise The CW'nin Jane the Virgin'inde beş sezon boyunca yazar/yürütücü yapımcılık yaptı. Sciarrotta'nın ekibinde yer aldığı diğer yapımlar arasında The Fosters, Reckless ve Emily Owens, M.D. bulunuyor.

Pek çok dizi ile tanınan Ventimiglia ise altıncı sezonuna girecek olan NBC/20th TV'nin popüler draması This Is Us'taki Jack rolüyle üç Emmy adaylığı kazandı.

20-11/10/divide-pictures.jpg

The Farm, DiVide yapım şirketinin bu sezon sattığı ikinci ulusal kanal projesi oldu. Şirket ayrıca NBC kanalı için Jason Wilborn'un yazarlığında Generals Row isimli bir askeri drama hazırlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin