HBO dizisi Industry bu akşam başlıyor! Industry nasıl bir dizi?

Hırs seni ne kadar ileri götürebilir? HBO'nun yeni dizisi Industry 9 Kasım'da başlıyor! Industry konusu, fragmanı, oyuncuları...

Hırs seni ne kadar ileri götürebilir?

INDUSTRY 1. SEZON BAŞLIYOR!

HBO ve BBC Two kanallarında yayınlanacak yeni dizi "Industry" 09 Kasım 2020 Pazartesi akşamı HBO yayınıyla ekran serüvenine başlıyor.

Hikayesiyle hiyerarşinin egemen olduğu hareketli finans dünyasının kapılarını aralayan Industry'nin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

HBO'nun final yapan dizilerinden Girls'ü hazırlayan Lena Dunham'ın yürütücü yapımcı ve ilk bölüm yönetmeni olarak yer aldığı dizinin açılış bölümün ismi "Induction".

20-11/09/industry-foto1.jpg

INDUSTRY NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

Mickey Down & Konrad Kay ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Industry'nin hikayesi; geleceklerini güvence altına alabilmek adınan mücadele veren yirmili yaşlarındaki bir grup insanın uluslararası finans dünyasına heyecan verici girişini konu ediniyor.

Hikayenin merkezinde Londra'daki en iyi yatırım bankalarının birinde sınırlı sayıda kalıcı pozisyon için rekabet eden bir grup genç mezun bulunuyor. Zaman ilerledikçe meslektaşlar arasındaki arkadaşlık, aşk ve düşmanlık sınırları giderek bulanıklaşmaya başlar.

Industry'nin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Myha'la Herrold (Harper Stern)
- Marisa Abela (Yasmin Kara-Hanani)
- Harry Lawtey (Robert Spearing)
- David Jonsson (Augustus 'Gus' Sackey)
- Nabhaan Rizwan (Hari Dhar)
- Freya Mavor (Daria Greenock)
- Will Tudor (Theo Tuck)
- Conor MacNeill (Kenny Kilbane)
- Ken Leung (Eric Tao)
- Priyanga Burford (Sara Dhadwal)
- Ben Lloyd-Hughes (Greg Grayson)
- Derek Riddell (Clement Cowan)
- Mark Dexter (Hilary Wyndham)

20-11/09/industry-poster.jpg

Bad Wolf yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Lena Dunham, Mickey Down, Konrad Kay, Jane Tranter, Lachlan MacKinnon, Ryan Rasmussen'dan oluşuyor.

Industry'nin çekimleri 2019 yazında Cardiff'de gerçekleştirildi.

"INDUSTRY" DİĞER TANITIM KARELERİ

20-11/09/industry-foto2.jpg

20-11/09/industry-foto3.jpg

20-11/09/industry-foto4-1604939375.jpg

"Industry" (HBO) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin