Mert Altınışık Yasak Elma dizisinin yeni oyuncusu oldu!

Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
09 Kasım 2020 - 18:08
Gündem

Fox ekranlarında çekilen ve 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, başrolde Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ı buluşturduğu muhteşem oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesi ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

20-11/09/yasak-elma.png

Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde 5 oyuncunun birden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosundan: Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düşerken, dizinin kadrosuna bir de Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın dahil olacağı açıklanmıştı. Şimdi kadroya sürpriz bir isim daha dahil oluyor.

Mert Altınışık Yasak Elma dizisinin yeni oyuncusu oldu!

20-11/09/mert.png

Yenilenen kadrosu ve değişen hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılan yeni isim Mert Altınışık oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin