Öğretmen dizisinin final fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizinin veda bölümünden fragman yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Kasım 2020 - 18:02
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlananan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasının ardından yayın hayatına ara veren Öğretmen dizisinin merakla beklenen yeni sezonu yakın zamanda başlamıştı ancak sevilen diziden üzücü haber geldi ve final kararı kesinleşti.

20-11/09/9-bolum.png

Başrolünde idealist bir öğretmen olan Akif hoca karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı ve Şerif Erol, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Ezgi Gör gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi, Mr. Hiragi’s Homeroom adlı dizinin başarılı bir uyarlaması olarak ekranlardaki yerini alan dizi yeni bölümde final yapacak.

Öğretmen dizisinin final fragmanı yayınlandı!

20-11/09/retmen.png

Çekimleri İstanbul Fatih'te bulunan Küçükkapı Lisesi'nde yapılan, Medyapım ve MF Yapım ortaklığında hazırlanıyordu. Sevilen dizi bu hafta yayınlanacak 9. bölümde final yapacak. 

Öğretmen 9. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin