Seyhan Taşdemir Türkan Hanımın Konağı'nın kadrosunda!

Türkan Hanımın Konağı'nın kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
09 Kasım 2020 - 17:30
Gündem

Hafta içi her gün 9.30'da farklı konseptleriyle TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve hem dizi hem de program olma özelliği ile bir ilke imza atan Türkan Hanım'ın Konağı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

20-11/09/turkan.png

Yeni dizi Türkan Hanım'ın Konağı'nda köklü Türk kültürü ve aile yapısı izleyiciye aktaran program gelenek ve göreneklerimize göre yaşayan bir ailenin hikayesini anlatacak dizide, bolca Türk aile yapısına ait doneler bulunuyor. Ayşen İnci, Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Egemen Duman, Buket Dereoğlu, Okan Yiğit, Almira Tuğgül Küçükoğlu, Sevgi Temel, Hasan Demirtaş, Günce Mutlu, Münibe Millet ve Kenan Ciniviz gibi isimleri bir araya getiren proje devam ediyor.

Seyhan Taşdemir Türkan Hanımın Konağı'nın kadrosunda!

20-11/09/seyhan-t.png

Yenilikçi formatıyla, dizi severlerle buluşan Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde birçok ünlü ismin yanı sıra genç yetenekler de bulunuyor. Seyhan Taşdemir de dizinin kadrosuna dahil olan isimlerden biri oldu. Taşdemir projenin kadrosuna Güliz karakteriyle dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin