FOX'un yeni dizisi EGO'nun çekimleri başladı!

Başrollerini Alperen Duymaz Ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı EGO dizisinin çekimleri Antalya'da başladı. Peki EGO dizisi ne zaman yayınlanacak? EGO dizisi hangi kanalda yayınlanacak? EGO dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? EGO dizisinin konusu ne? Alperen Duymaz kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Volkan Usta
06 Aralık 2022 - 10:00
Kültür Sanat

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Ego”nun çekimleri başladı.

EGO'NUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kadrosuyla dikkat çeken ve çekimleri Antalya’da başlayan dizide; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Tuna Orhan, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

22-12/06/ego-2.JPG

EGO DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizide; Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

Ego”, çok yakında FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin