FOX’un yeni dizisi "Kısmet" sete çıktı! Peki dizi ne zaman başlıyor?

FOX'un Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaştığı yeni dizisi Kısmet için hazırlıklar devam ediyor. Peki Kısmet dizisi ne zaman yayınlanacak? Kısmet dizisinin konusu ne? Kısmet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kısmet dizisi uyarlama mı? Kısmet dizisi nerede çekiliyor? Kısmet dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Kısmet dizisi hangi gün ekrana gelecek? Cem Gelinoğlu kimdir? Özge Özacar kimdir?

Volkan Usta
29 Mayıs 2023 - 13:50
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, FOX’un yeni dizisi Kısmet’in okuma provaları geçtiğimiz gün gerçekleşmişti. Ayrıca Kısmet dizisinin çekimleri de başladı.

23-05/29/kismet-2.JPG

BAZEN KAVUŞMAK İÇİN İKİ TARAFIN DA ÇOK SEVMESİ YETERLİ OLMAZ AMA AYRILMAK DA “KISMET” DEĞİLDİR

Duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Kısmet, mahallenin göz bebeği Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesini konu alıyor.

23-05/25/kismet-2-1685019875.JPG

Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kısmet”, yakında FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin