FOX'un yeni dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın okuma provası yapıldı

MedYapım imzalı FOX’un yeni dizilerinden “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin ilk okuma provası 21 Kasım'da gerçekleşti. Korkma Ben Yanındayım'ın konusu ne? Korkma Ben Yanındayım uyarlama mı? Korkma Ben Yanındayım'ın oyuncuları kimler? Korkma Ben Yanındayım ne zaman başlayacak? Korkma Ben Yanındayım hangi kanalda yayınlanacak?

Berfin Sengil
22 Kasım 2023 - 10:00
Kültür Sanat

FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak Korkma Ben Yanındayım isimli yeni dizinin okuma provası dün yapıldı. Korkma Ben Yanındayım dizisinin yapımcısı MED Yapım olurken dizinin yönetmen koltuğunda ise Fikret Reyhan olacak. 

23-11/22/1.jpg

Korkma Ben Yanındayım dizisinde lise yıllarında anne olmak zorunda kalan genç bir kızın hikâyesine yer verilirken okuma provasında yer alan isimlerle oyuncu kadrosundaki yer alacak oyuncular da netleşmiş oldu.

23-11/22/2-5.jpg

Korkma Ben Yanındayım dizisinin ne zaman başlayacağı netlik kazanmazken Fikret Reyhan’ın yöneteceği, Erkan Birgören’in senaistliğini üstlendiği dizinin Cuma günü sete çıkması bekleniyor.

23-11/22/2-3.jpg

Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Gökçe Güneş Doğruöz (İnci), Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa) dizide rol alacak. Fahriye Kesimal ise dizide İnci’yi deliler gibi kıskanan okul arkadaşını canlandıracak.

23-11/22/2-4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin