Fox'un yeni dizisi The Big Leap'i tanıyalım! The Big Leap konusu, oyuncuları

"The Big Leap" dizisine Fox kanalından resmi dizi onayı çıktı! The Big Leap nasıl bir dizi?

Uzun süredir gündemde olup senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları aralıklı devam eden "The Big Leap" dizisine sonunda Fox kanalından resmi dizi onayı çıktı!

"THE BİG LEAP" DİZİSİ ÇOK YAKINDA FOX EKRANLARINDA!

Liz Heldens, Jason Winer, Sue Naegle, 20th Television ve Fox Entertainment'in arkasında olduğu dizi, yayıncı kanaldan 10 bölümlük ilk sezon siparişini aldı.

Scott Foley, Teri Polo ve Piper Perabo'lu oyuncu kadrosuna sahip olan yapım, 2014 yılında Channel 4'da yayınlanan İngiliz reality dizisi Big Ballet'dan esinlenerek hazırlanıyor.

THE BIG LEAP NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Liz Heldens'in senaryosunu kaleme aldığı dizi; elde edilen ikinci şanslar, hayallerinin peşinden koşma ve kendine ait olanı geri alma gibi unsurlar üzerine odaklanan modern bir masal olarak nitelendiriliyor.

Hikaye; Kuğu Gölü bale eserinin canlı prodüksiyonuna dayanan, potansiyel olarak hayattan bezdiren reality dans gösterisine katılarak yaşamlarını değiştirmeye çalışan talihsiz karakterlerden oluşan bir grubun yaşadıklarına odaklanıyor.

21-05/17/the-big-leap-oyuncu-kadrosu.jpg

Oyuncu kadrosunun geri kalanını Simone Recasner, Ser'Darius Blain, Raymond Cham Jr., Jon Rudnitsky, Kevin Daniels, Anna Grace Barlow ve Mallory Jansen'in oluşturduğu dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda Jason Winer yer alıyor.

Mart 2020'de koronavirüs salgınının başlamasıyla ertelenen Chicago'daki The Big Leap pilot bölümünün yapımı, pozitif Covid-19 vakaları nedeniyle çekimlere ara verildiğinde Aralık ortasında kesintiye uğrarken; tatiller ve ülkeyi kasıp kavuran şiddetli kış dalgası nedeniyle çekimler Şubat ayına kadar başlayammıştı.

21-05/17/the-big-leap-oyuncular.jpg

20th Television & Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Big Leap'in yürütücü yapımcı kadrosu Heldens, Negle ve Winer'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin