Çukur Dizisine Bomba İsim Geliyor! Şahran Ortaya Çıktı

Çukur dizisine bu hafta yeni bir isim daha dahil olacak. Şahran karakterini canlandıracak olan yeni isim kim? İşte ortaya çıkan bilgiler ve yeni oyuncu.

Oğulcan Özsezgi
18 Mayıs 2021 - 16:10
Gündem

Çukur, gün saymaya başladı. Dizi sona çok yakın. Ama bu demek değil ki olaylar olmasın bu demek değil ki ortalık karışmasın. Finale doğru giderken her bölümde tansiyon biraz daha yükseliyor.

Hatta bu tempo içerisinde nadir gördüğümüz bir durum da yaşanacak. Dizinin finaline az bir süre kala yeni bir oyuncu daha diziye dahil olacak. Haftalardır merak edilen Şahran karakteri sonunda ortaya çıkacak. Peki, Amca’nın dilindeki bu ismi kim canlandıracak?

Çukur, Şahran Karakteri ile Yeniden Gündemde

En son Amca’nın ağzından çıkan bir cümle duymuştuk. Bu cümlede “Şahran gelene kadar beni koruyun” şeklinde bir ifade vardı. Yani zaten bir Şahran karakteri bekliyorduk. Sadece kim olduğunu bilmiyorduk.

Muhtemelen bu haftaki bölümde ortaya çıkacak olan o isim Sarp Akkaya olacak. Dizinin son haftalarında kadroya dahil olacağı ortaya çıkan Sarp Akkaya, daha önce birçok yapımda yer alan usta isimlerden birisi. Görünen o ki Çukur’da da konuşulan isimlerden biri olacak.

Çünkü karakterin doğrudan Amca ile bağlantılı olması bekleniyor ve Amca ile beraber muhtemelen her işin içine de girecek. Şahran karakterini nasıl izleyeceğimiz ve Sarp Akkaya’nın performansının nasıl olacağını yeni bölümde göreceğiz.

21-05/18/ukur-sarp-akkaya.jpg

Bu hafta yeni bölüm yayınlanmadı. Bayram nedeniyle çekim arası verildiğini ve bölümün bir hafta gecikmeli olarak geleceğini zaten duyurmuştuk. Ama önümüzdeki Pazartesi yeni bölüme hazır olun. Yeni karakterlerle beraber harika bir bölüm bekliyoruz.

Dizide işlerin karışmaya başladığını zaten görüyoruz. Daha da karışacağını ve savaşın tik noktasına geleceğini de zaten biliyoruz. Yeni bölümde yeni sürprizlere hazır olmak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin