Fox'un yeni Marvel dizisinin kadrosu ilk kez bir arada!

Fox'un merakla beklenen yeni Marvel dizisi projesinde oyuncu kadrosunun büyük ölçüde belli olmasının ardından pilot bölüm için senaryo okuma çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
13 Mart 2017 - 12:40
Gündem

Fox'un merakla beklenen yeni Marvel dizisi projesinde oyuncu kadrosunun büyük ölçüde belli olmasının ardından pilot bölüm için senaryo okuma çalışmalarına başlandı.

Projenin yapımcılarından Laura Shuler Donner oyuncu kadrosunun toplandığı ve bir de özel konuğun yer aldığı ilk fotoğrafı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştı.

PROJENİN GEÇİCİ İSMİ: GIFTED

Oyuncuların bir masa etrafında toplanarak senaryoyu rollerine göre okumaları aşamasına gelen projeye şimdilik Gifted ismi verilmiş görünüyor. Ancak bu ismin henüz resmi olarak duyurulmadığını, kalıcı olup olmayacağının ilerleyen haftalarda belli olacağını belirtelim.

17-03/13/tweet-1.png

JOSEPH MORGAN OYUNCU KADROSUNDA MI?

Fotoğrafta Stephen Moyer, Jamie Chung, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Coby Bell'in dışında The Original'dan tanıdığımız Joseph Morgan'ın da yer aldığı görülüyor.

EW'nin haberine göre Gifted henüz senaryo okuma aşamasındaki projeye verilen geçici bir isim ve Morgan da sadece bu okuma provalarına eşlik etmek için orada bulunuyor.

Bu arada dizinin hikayesinin merkezindeki mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden çocuklardan Lauren'e hayat verecek Natalie Alyn Lind de Bryan Singer ve oyuncu kadrosundan bazı isimlerle olan iki fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

17-03/13/tweet-2.png,

DİZİNİN HİKAYESİ

Matt Nix'in senaryosunu kaleme aldığı ve Bryan Singer'ın pilot bölüm yönetmenliğini üstleneceği dizinin hikayesi çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden sıradan iki ebeveyn Reed ve Kate (Amy Acker & Stephen Moyer) ile çocukları üzerine odaklanıyor. Mevcut hükümetin kendilerine düşmanca tavrı nedeniyle kaçmak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri ve Sam'in (Blair Redford) lideri olduğu bir yeraltı ağına katılacak ve hayatta kalmak için savaşmaya başlayacaklardır.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Emma Dumont, Percy Hynes White ve Sean Teale gibi isimler de rol alıyor.

20th TV ve Marvel Television yapımcılığında hazırlanan dizinini yürütücü yapımcı kadrosunda Nix, Singer, Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory yer alıyor.

17-03/13/tweet-3-1489398194.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin