Game of Thrones'un 7. sezon yayın tarihi açıklandı

7. sezon posterinin tanıtılmasının ardından, sansasyonel dizinin yayın tarihi de paylaşıldı. Dizi Temmuz 2017 itibariyle ekranlara geri dönüyor!

Berfu Özlen
13 Mart 2017 - 12:01
Yeni Bölüm

HBO, Game of Thrones'un yeni sezonunun yayın tarihini açıkladı. Dizi, 16 Temmuz 2017'de 7. sezonuna start verecek. Yeni sezon, geçmiş sezonlara göre 3 bölüm daha kısa olarak, 7 bölüm yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezonun sonunda, Daenerys ve ejderhaları, büyük bir orduyla beraber Westeros'a yola çıkmıştı. Westeros'da ise Cersei, çocuğunun ölümden sonra başa geçmişti. Night King'in ordusu ise güneye doğru ilerlerken, savaş kaçılınmaz olmuştu. 

"Sizi gelecek olanlar için hiçbir şey hazırlayamaz!"

Her ne kadar, yeni sezonda karşımıza neler çıkacağını bilmesekde, diziside Arya Stark rolüyle tanıdığımız Maisie Williams, kişisel twitter hesabından; "7. sezonun senaryosunu okumayı şimdi bitirdim. Olaylar cidden karışıyor! Kendinizi hazırlayın derdim ama hiçbir şey sizi gelecek olanlara hazırlayamaz! Aman tanrım!" yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin