Fox'un yüzü yine gülmedi! Taçsız Prenses dizisi final mi yapıyor?

Fox'un bu sene iddialı yapımları arasında olan ve başrollerini İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Elif Kurtaran'ın paylaştığı Taçsız Prenses dizisi aniden düşen reytinglerle kafaları karıştırdı! Taçsız Prenses dizisi reyting kurbanı mı oluyor? Taçsız Prenses dizisi final mi yapıyor? Taçsız Prenses dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

FOX'un, yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı Taçsız Prenses dizisi yayın hayatına iddialı başladı. Ancak dizi ilk bölümüyle bekleneni vermemişti. 3. ve 4. bölümüyle yükselişe geçen Taçsız Prenses dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle tekrar bir düşüş yaşadı!

23-02/01/fn3wvniwaaaoibf.jpg

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Elif Kurtaran'ın paylaştığı Taçsız Prenses dizisi düşük reytinglerle devam ederse Fox'un bu dizinin de fişini çekeceği konusu kulislerde konuşulmaya başlandı!

Taçsız Prenses dizisinin reyting grafiğini inceleyelim!

23-02/01/tacsiz.jpg

Peki Taçsız Prenses dizisi reytingleri toparlar mı? Yoksa ilk 6 bölüm dizinin kaderini belirler ve final yolu mu görünür bilinmez... Henüz kanal ve yapım tarafından resmi bir açıklamaz yapılmazken, dizinin gidişatı izleyicilerin de kafalarını karıştırdı!

23-02/01/haber3.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin