Freeform'dan yeni komedi dizisi: National Parker

Jenna Fischer ve Alexandra Henrikson ikilisi Freeform'a "National Parker" isimli bir komedi dizisi hazırlıyor. National Parker nasıl bir dizi?

Splitting Up Together yıldızı Jenna Fischer, oyuncu-yazar Alexandra Henrikson (Maniac) ve Warner Horizon Scripted Television'ın arkasında olduğu komedi dizisi projesi "National Parker" Freeform kanalı için geliştirilmeye başlandı.

"NATIONAL PARKER" KONUSU

Henrikson'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusu kısaca şöyle:

Dizinin hikayesi; sosyal medya takıntılı bir kadın olan Parker Adams'ın, hayatının alt üst olmasının ardından New York'taki yaşamını geride bırakarak kendisini gerçek bir yetişkin olarak hissettirecek Alaska'daki Hickberry Ulusal Parkı'nda park görevlisi/bekçisi olarak çalışmaya başlaması ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

19-01/15/freeformlogo-1547582967.jpg

Fischer ve Henrikson ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını birlikte üstleniyorlar.

The Office yıldızlarından Fischer şu sıralar ikinci sezonuyla ekranlarda olan Warner Bros TV. yapımı Splitting Up Together'da rol alıyor. Yakın dönemde beyaz perdede 15:17 Paris Treni filminde izlediğimiz aktris ayrıca TBS'in The Guest Book dizisinde de rol aldı.

19-01/15/national-parker-yapimcilari.jpg

Henrikson'ı ise son olarak Netflix'in ilginç tarzıyla dikkat çeken dizisi Maniac'da izledik.

National Parker dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin