Grace and Frankie'ye 6. sezon onayı çıktı!

Netflix'in en uzun soluklu komedisi Grace and Frankie 6. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

Dijital yayın platformu Netflix'in uzun soluklu dizileri arasında yer alan komedi türündeki "Grace and Frankie" için 6. sezon onayı da çıktı.

GRACE AND FRANKIE'YE 5. SEZON BAŞLAMADAN 6. SEZON ONAYI!

18 Ocak'ta 5. sezon bölümleri ile platformdaki yerini alacak dizi için böylelikle yeni sezon onayı erkenden gelmiş oldu.

Dizinin 6. sezon bölümleri 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

19-01/16/grace-and-frankie-twitter.jpg

Kocaları (Martin Sheen ve Sam Waterston) birbirine aşık olup (!) kendilerini terk edince aralarında bir yakınlık oluşan mülayim Grace (Jane Fonda) ve eksantrik Frankie (Lily Tomlin) ikilisinin maceralarını ekranlara yansıtan "Grace and Frankie"nin 13 bölümden oluşan 5. sezonunda bir kenara itilmeyi reddeden Grace ve Frankie evlerini geri alıyor. Hayatlarının kontrolünü tekrar ele geçirip kendi sıra dışı kurallarına göre yaşamaya başlıyorlar.

19-01/16/grace-and-frankie-dizisi-fotograf2-1547591955.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Brooklyn Decker, June Diane Raphael, Ethan Embry ve Baron Vaughn gibi isimler de bulunuyor.

Marta Kauffman ve Howard J. Morris'in yaratıcılığını üstlendikleri yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu ikili ile birlikte Paula Weinstein, John Hoffman, Billy Finnegan, Robbie Tollin, Jane Fonda, Lily Tomlin, David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross yer alıyor.

"Grace and Frankie" 5. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin