Freeform'un yeni dizi projesi Now & Then'i tanıyalım!

Freeform'dan yeni dizi Now & Then yolda! Genç kitleyi hedef alan yapımlarıyla bilinen Amerikan kabolu kanallarından Freeform "Now & Then" isimli yeni bir komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi.

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2017 - 23:32
Gündem

Genç kitleyi hedef alan yapımlarıyla bilinen Amerikan kablolu kanallarından Freeform, "Now & Then" isimli yeni bir komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi.

Yeni proje, Freeform'un Programlama ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Karey Burke tarafından bugün duyuruldu.

Peki onay alması halinde karşımıza çıkacak dizide bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

"NOW & THEN" KONUSU

Shawn Wines'ın yazarlığı ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapımcılığında hazırlanan topluluk komedisinin hikayesi; uzun zamandır aralarındaki irtibatı kaybetmiş olan bir grup eski üniversite arkadaşının beklenmedik çılgın bir gecede yeniden bir araya gelmeleri ve birbirlerinin hayatına yeni bir soluk getirmeleriyle gelişen olayları konu edinecek.

17-08/02/now-then-dizi.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Wines ile birlikte Kapital'dan Aaron Kaplan ve Dana Honor dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

Bu proje Honor'un, Kapital'a katılmasının ardından içinde bulunduğu sekizinci deneme bölümü siparişi. Bu siparişlerden 9JKL ile Me, Myself & I ikilisi CBS'ten dizi onayı alan yapımlar olmuşlardı.

Freeform ile Kapital'ın daha önceden de ortak çalışmaları bulunuyor. Kapital, geçmiş dönemde Freeform'da ekranlara gelen Chasing Life ve Kevin From Work dizilerinin yapımcılığını üstlenmiş, ayrıca deneme bölümü siparişi verilen Nicki Minaj'lı Nicki ve Brown Girls'ün de yapımcı şirketi olarak projelerde yer almıştı.

17-08/02/freeform-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin