Quantico 3. sezona Oscar ödüllü Marlee Matlin katıldı!

ABC'nin Quantico dizisinin 3. sezonuna Oscar ödüllü Marlee Matlin katıldı!

Volkan Küçükel
02 Ağustos 2017 - 15:37
Gündem

Oscar ödüllü aktris Marlee Matlin'in ABC'nin ajan draması Quantico'nun 3. sezon oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyuruldu.

MATLIN'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Matlin'i dizide, yakınında bir bomba patlaması sonucunda sağır hale gelene kadar bir zamanlar sahadaki en iyi gizli görev ajanı olarak bilinen Jocelyn Turner karakteriyle izleyeceğiz.

Yaşanan bu talihsiz olayın ardından FBI'dan emekli olmak durumunda kalan Jocelyn, birkaç geri dönen karakterle birlikte özel bir birliğe katılmak için geri çağrılacak.

17-08/02/marlee-matlin-twitter.png

17-08/02/priyanka-chopra-twitter.png

MATLIN'İN KARİYERİ

Gerçek hayatta da sağ kulağı hiç duymayan ve sol kulağının işitme yeteneğini yüzde 80 oranında yitiren 52 yaşındaki Matlin ilk filmi olan 1986 yapımı Children of a Lesser God (Başka Tanrının Çocukları) ile Oscar ve Altın Küre Ödülü kazanmayı başarmıştı.

O dönemden sonra sayısız televizyon dizisinde rol alan aktris Law & Order: SVU, The Practice, Picket Fences ve Seinfeld'daki rolleriyle dört kez Emmy adaylığı kazandı.

17-08/02/ouantico-abc.jpg

Yakın zamanda Switched at Birth dizisinde Melody Bledsoe karakteriyle izlediğimiz oyuncu şu sıralar Syfy'ın The Magicians dizisinde Harriet karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmakta.

Ana oyuncu kadrosunda yer alan Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Johanna Braddy ve Blair Underwood'un yeni sezon için geri döneceği Quantico'nun üçüncü sezonunda yeni showrunner/yürütücü yapımcı olarak Michael Seitzman görev yapacak.

Josh Safran'ın yaratıcısı olduğu; yürütücü yapımcılığını Michael Seitzman, Mark Gordon, Nicholas Pepper ve Robert Sertner'in üstlendiği Quantico, ABC Studios yapımcılığında hazırlanıyor.

QUANTICO 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, 13 bölümden oluşacak 3. sezonuyla 2018 senesi içinde ABC ekranlarına geri dönecek.

17-08/02/marleen-matlin.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin