Fuat Fatih Odabaşı Mucize Doktor dizisine konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisine yeni bir konuk oyuncu dahil oluyor.

Merve Mutlu
04 Mart 2020 - 10:24
Yeni Bölüm

Başrolünde Taner Ölmez'in, otistik savant sendromlu asistan cerrah karakteri ile yer aldığı Fox ekranlarının uyarlama dizisi Mucize Doktor tüm heyecanıyla devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sevilen hikayesi ile yoluna devam eden dizinin yeni bölümünde yeni sürprizler izleyicileri bekliyor.

20-03/04/mucize-doktor.jpg

Daha önce Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi, çocuk oyuncu Ali Semi Sefil ve Şerif Erol'un yanı sıra Yasemin Özilhan'ın ve Beren Gökyıldız'ın da konuk olduğu Mucize Doktor dizisine yeni bölümlerde yeni bir konuk daha katılacak. 

Fuat Fatih Odabaşı Mucize Doktor dizisine konuk oluyor!

20-03/04/fuat.png

Çocuk oyunculara ağırlık verilen The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'a yeni bölümlerde Fuat Fatih Odabaşı da konuk olacak. 2011 tarihinde dünyaya gelen Fuat Fatih Odabaşı, 2018 yılında Muhteşem İkili adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olarak tanınmış Mehmet Kaan Can karakterini canlandırmıştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin