Lil Dicky'nin beklenen komedi dizisi Dave başlıyor! Dave konusu, fragmanı, oyuncuları

Rapçi Lil Dicky'nin komedi dizisi "Dave" FXX ekranlarında başlıyor! Dave dizisinin konusu, fragmanı, fotoğrafları ve oyuncuları...

Sahne adıyla Lil Dicky olarak tanınan rapçi ve komedyen Dave Burd'un gerçek yaşamından esinlenen hikayeye sahip FXX komedi dizisi "Dave" 04 Mart 2020 Çarşamba akşamı başlıyor.

FXX KOMEDİSİ "DAVE" 04 MART'TA BAŞLIYOR!

Burd ve Jeff Schaffer'ın (The League, Curb Your Enthusiasm) ortak yaratıcılığını üstlendikleri yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

20-03/03/dave-fxx-afis.jpg

DAVE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Açılış bölümünün yönetmen koltuğunda Greg Mottola'nın (Adventureland, Superbad) oturduğu Dave'in hikayesi; tüm zamanların en iyi rapçilerinden biri olmasının kaderinde yazılı olduğunan inanan 20’li yaşlarının sonunda banliyöde yaşamını sürdüren nevrotik bir adam Dave'e odaklanıyor.

Dave hedefine ulaşmak için şimdi çevresine ve tüm dünyaya bunu kanıtlamak zorundadır. Bunun için ilk iş olarak en yakın arkadaşlarını ikna etmeye çalışmalıdır, çünkü onların yardımıyla tüm dünyayı ikna edebilecektir.

"DAVE" OYUNCU KADROSU

Burd'e oyuncu kadrosunda eşlik eden isimler şöyle: Taylor Misiak (Ally), Andrew Santino (Mike), GaTa, Travis Bennett (Elz) ve Christine Ko (Emma).

20-03/03/dave-fxx.jpg

FX Productions, Hartbeat Productions ve SB Projects ortak yappımcılığında hazırlanan Dave'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Burd ve Schaffer ile birlikte Kevin Hart, Mottola, Marty Bowen (Mr. Mercedes, Rosewood), Scooter Braun, Mike Hertz, James Shin ve Scott Manson'dan oluşuyor.

"Dave" (FXX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin