Almost Family dizisinin geleceği belli oldu! 2. sezon olacak mı?

Fox kanalının 2019-2020 yayın sezonunda ekranlara getirmeye başladığı yeni dizisi Almost Family'nin geleceği belli oldu. Resmi duyuruya göre dizi resmen iptal edildi ve ikinci sezon olmayacak!

Ve artık resmileşti! "Almost Family" ikinci bir sezon için geri dönmeyecek!

BEKLENEN OLDU VE ALMOST FAMİLY RESMEN İPTAL EDİLDİ!

Avustralya yapımı Sisters dizisinden uyarlanan yapım, 02 Ekim 2019 tarihinde ekran serüvenine başlamış ve 13 bölümlük ilk sezonunu 22 Şubat 2020'de yayınlanan çift bölümle sonlandırmıştı.

Çarşamba akşamları yayınlanan Almost Family 15 Ocak'ta izleyiciyle buluşan sezonun 11. bölümünün ardından yayın takviminden çekilmiş ve kalan iki bölüm 22 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara gelmişti. Dolayısıyla dizinin iptali zaten beklenen bir gelişmeydi.

20-03/03/almost-family-afis.jpg

ALMOST FAMILY REYTİNGLERİ NASILDI?

Ekran serüvenine izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.75 reyting oranı ve 2.728 milyon izleyici ile başlayan Almost Family'nin rakamları her geçen hafta düşüş göstermekteydi. Final bölümü 0.2 reyting oranı ve 0.820 izleyici tarafından takip edilirken ilk sezon genel ortalaması ise 0.4 reyting oranı ve 1.530 milyon izleyici oldu.

ALMOST FAMILY KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Annie Weisman'ın (About A Boy, Desperate Housewives) uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin hikayesi; mesleki çevresinde öncü bir doğum uzmanı olarak tanınan ancak artık ölüm döşeğinde olan babasının (Timothy Hutton), kariyeri boyunca birçok hastasını kendi spermiyle hamile bırakıp düzinelerce çocuğun doğumuna vesile olduğunu açıklamasının ardından ailenin tek çocuğu olan Julia Bechley'in (Brittany Snow) hayatının değişmesine odaklanıyor.

Julia sorumluluk duygusuyla, babasınının açıkladığı yeni ortaya çıkan sayısız erkek kardeş ve biri eski iyi arkadaşı Edie Palmer (Megalyn Echikunwoke), biri eski Olimpiyat sporcusu Roxy Doyle (Emily Osment) olan iki kız kardeşinin izini sürmeye başlar. Ve süreç ilerledikçe iki kız kardeşin, artık yeniden tanımlanma ihtiyacı hisseden ailenin hızla birer parçası olmaya başladıklarını keşfeder. Bir yandan kişisel sorunlarıyla uğraşan kardeşler diğer yandan birbirlerine destek olmaya ve aralarında bağ kurmaya başlarlar.

20-03/03/almost-family-foto.jpg

Almost Family'nin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Brittany Snow (Julia Bechley), Megalyn Echikunwoke (Edie Palmer), Emily Osment (Roxy Doyle), Timothy Hutton (Dr. Leon Bechley), Mo McRae (Tim), Mustafa Elzein (Dr. Isaac Abadi), Victoria Cartagena (Amanda Doherty).

Imogen Banks, Universal TV, Fox Entertainment ve Endemol Shine North America ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Annie Weisman, Jason Katims, Jeni Mulein, Imogen Banks, Sharon Levy ve Leslye Headland'dan oluşuyor.

"Almost Family" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin