Yasak Elma'nın reytingleri Sefirin Kızı ve Çukur'u solladı!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın ekibinin yüzü artık daha çok gülüyor.

Merve Mutlu
03 Mart 2020 - 13:07
Gündem

Birbirinden başarılı isimlerin bir araya geldiği oyuncu kadrosunda Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisinin son bölümleri reytingleri zirveye taşıdı. 

20-03/03/yasak-elma-oyncu-1583229305.jpg

Zengin olmak isteyen Yıldız'ın karşısına, kocasından kurtulmak için onu ayartmak üzere bir kadın bulmaya çalışan Ender'in çıkmasıyle başlayan ve Halit Argun ile evlenerek zengin olan ancak bir türlü mutlu olamayan Yıldız'ın ve Argun yalısında yaşananların konu edildiği entrika dolu dizi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izleniyor. Yeni karakterlerin de dahil olması ile daha da heyecanlı hale gelen bu sezon ise öncekine kıyasla daha çok merak uyandırıyor. 

Yasak Elma ne kadar izlendi?

20-03/03/eda-ece.png

Sevilen dizisinin oyuncularından Yıldız'ı canlandıran Eda Ece, geçtiğimiz bölümlerin ardından teşekkür videosu paylaşmış ve reytinglerin yükselmesinden duyduğu memnuniyeti paylaşmıştı. Yine teşekkür mesajı paylaşan Eda Ece'nin dizisi 7.61 reytingle Sefirin Kızı ve Çukur'u AB grubunda geçmeyi başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin