Fuller House 4. sezon onayını aldı!

Netflix'in komedi dizisi Fuller House'a dördüncü sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
30 Ocak 2018 - 17:00
Gündem

Tanner-Fuller'larla daha fazla zaman geçirmeye hazır mısınız?

FULLER HOUSE İLE BİR SEZON DAHA!

90'lı yılların kült dizisi Full House'un spinoff'u olan "Fuller House" resmi 4. sezon onayını cebine koydu.

Netflix bünyesindeki dizinin yeni sezonu 13 bölümden oluşacak.

18-01/30/fuller-house.png

Dizinin 18 bölümden oluşan üçüncü sezonunun ilk yarısı 22 Eylül 2017, ikinci yarısı ise 22 Aralık 2017'de Netflix takipçilerine sunulmuştu.

Yeni sezonun hikayesi; Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) ve Rebecca'nın (Lori Loughlin) San Francisco'ya taşınması ve elbette Kimm Gibbler'ın (Andre Barber) hamileliği üzerinden şekillenecek.

18-01/30/fuller-house-netflix.jpg

Fuller House'un oyuncu kadrosunda Candace Cameron Bure, Juan Pablo Di Pace, Soni Nicole Bringas, Michael Campion, Elias Harger, Scott Weinger, John Brotherton, Ashley Liao, Dashiell ve Fox Messitt gibi isimler yer alıyor.

Miller-Boyett Productions ve Jeff Franklin Productions'ın Warner Horizon Television iş birliğiyle hazırlanan dizide Bob Boyett ve Jeff Franklin yürütücü yapımcı olarak yer almaktalar.

FULLER HOUSE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fuller House'un 4. sezon bölümlerinin sene sonuna doğru izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin