Fulya Zenginer'in 'Barbie' yorumu dikkat çekti!

Başarılı oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren ve minik oğlu Milan ile birlikte AVM'de görüntülendi.

Pınar Alçiçek
31 Temmuz 2023 - 10:34
Magazin

Başarılı oyuncu Fulya Zenginer,  önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren ve minik oğlu Milan ile birlikte AVM'de görüntülendi. Yeni sezon çekimleri başlayacağı için tatili bitirip İstanbul’a döndüklerini belirten Zenginer, “Havalar biraz serinleyince kendimizi dışarı attık, küçük bir alışveriş sonrası yemek yiyeceğiz" dedi.

23-07/31/fulya-zenginer-2.jpeg

"PEMBE KOMBİN GÖRMEKTEN YORULDUM"

Son günlerde dünyanın gündeminde olan ‘Barbie’ furyası hakkındaki sorulara yanıt veren Zenginer, “Sosyal medyada, sokakta her yerde Barbie! Artık pembe kombinli insanları görmekten yoruldum. Her şeyi çok hızlı tüketiyoruz. Ne diyeyim, herkese mutluluklar dilerim. Ben sadeliğe önem veriyorum” dedi. Küçük oğlu Milan hakkında yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap veren Fulya Zenginer, “Oğlumuzla geçen her saniye benim için en kıymetli zaman. Onun büyüdüğünü görmek, onunla zaman geçirmek benim bütün stresimi, yorgunluğumu alıp götürüyor.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin