O çok ünlü isimler objektiflere işte böyle takıldı!

Ekranların sevilen yüzleri AVM turunda kameralara yansıdı...

Pınar Alçiçek
31 Temmuz 2023 - 10:12
Magazin

YASMİN ERBİL

23-07/31/yasmin-erbil-1690788091.JPG

DOĞAL GÜZEL

Yasmin Erbil, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Tek başına AVM'ye gelen güzel isim günün ilerleyen saatlerinde yakın dostlarıyla bir araya geldi. Bir süre mağazaları dolaşan Erbil, makyajsız doğal güzelliği ve spor tarzıyla göz kamaştırdı.

ATAKAN ARSLAN

23-07/31/atakan-arslan.JPG

ARKADAŞIYLA BERABER

Avatar lakaplı başarılı sporcu Atakan Arslan, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla birlikte AVM'de görüntülendi. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen başarılı isim, şu sıralar yoğunlaştığı oyunculukla ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çok yakında yeni sürprizleri olacağını söyleyen Atakan Arslan, AVM'de kaldığı süre boyunca sevenlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

MERVE BOLUĞUR

23-07/31/merve-bolugur-2-1690788196.jpg

"YAZ BİTMEDİ"

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde olan Merve Boluğur, önceki gün AVM'de objektiflere takıldı. Alışveriş yaptığı esnada muhabirlerin fotoğraf isteğine “Hi Barbie” diyerek karşılık veren Boluğur, sorular üzerine, "Tekrar bir tatil planım var, yaz bitmedi" şeklinde yanıt vererek alışverişine kaldığı yerden devam etti.

BURCU ESMERSOY - NAZIM AKMANDİL

23-07/31/burcu-esmersoy-3.jpg

"SEVGİLİMLE ÇEKİN"

Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Nazım Akmandil, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Alışveriş için geldikleri esnada objektiflere yansıyan ikiliden Burcu Esmersoy, muhabirlerin fotoğraf isteği üzerine "Sevgilimle çekin beni diyerek" her zamanki zarif tavrıyla karşılık verdi. Daha sonra ise hızlıca alışverişe geçtiler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin