Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın dizisi Her Yerde Sen'in ilk tanıtımı yayınlandı!

Fox ekranlarının yeni yazlık dizisi Her Yerde Sen'in ilk tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2019 - 12:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde Söz dizisindeki Bahar performası ile akıllara kazınan ve Şahin Tepesi dizisinde rol alırken dizinin erken final yapması ile ekranlara kısa bir ara veren Aybüke Pusat ile Kardeş Çocukları dizisinde Volkan karakterini canlandıran ve senaryo gereği diziden ayrılan Furkan Andıç'ın rol aldığı Her Yerde Sen dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. 

19-05/13/her-yerde-sen.png

Her Yerde Sen şarkısını kim söylüyor?

Yaz dönemi boyunca Fox ekranlarında olacak olan dizinin çekimleri başladı. İlk tanıtım filmi de yayınlandı. Zeynep Bastık'ın Her Yerde Sen adlı şarkısı eşliğinde tam da sıcak havalara uygun ve eğlenceli bir klibi yayınlanan dizi, yaz günlerinde eğlendirecek bir romantik komedi olarak ekranlardaki yerini alacak.

Her Yerde Sen dizisinin kadrosunda kimler var?

19-05/13/her-eyrde-sen-kadro.png

Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan, Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu da Her Yerde Sen dizisinin kadrosunda yer alıyor. 

Her Yerde Sen dizisinin konusu ne?

Birbirlerinden habersiz olan Selin (Aybüke Pusat) ve Demir (Furkan Andıç) aynı villayı satın alırlar. İkisi de inadından geri dönmeyince birlikte yaşamak zorunda kalan ikili, bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkette diğerinin yönetici olarak işe başlaması ile daha da iç içe olurlar..

Her Yerde Sen ne zaman başlıyor?

19-05/13/her-y.png

Sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren yeni yazlık dizinin çekimleri başladı. İlk tanıtımını da yayınlayan dizinin Haziran ayından itibaren Fox ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. 

Her Yerde Sen ilk tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin