Onur Tuna ile Sevda Erginci Yasak Elma'dan ayrılıyor!

Yasak Elma'nın sevilen ikilisi Onur Tuna ve Sevda Erginci diziden ayrılıyor! İşte detaylar...

Nurşah
13 Mayıs 2019 - 12:15
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da sezon sonuna yaklaşırken sevilen iki oyuncunun vedasını izleyeceğiz... Yayınlandığı ilk bölümden itibaren dizinin kadrosunda yer alan Onur Tuna ve Sevda Erginci Yasak Elma'dan ayrılıyor!

19-05/13/yasak-elma-onur-tuna-sevda-erginci-diziden-ayriliyor.jpg

Yasak Elma'da iki ayrılık yaşanacak!

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yasak Elma 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek. Sezon finaline sayılı bölüm kala ise dizinin sevilen iki oyuncusu kadrodan ayrılacak!

19-05/13/yasak-elma-46-bolum-ayrilik.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna ile Zeynep karakterini canlandıran Sevda Erginci diziden ayrılıyor. Yasak Elma'nın ekrana geldiği ilk bölümünden itibaren aşkları ile izleyicinin beğenisini kazanan çiftin, diziden ayrılış gerekçesi olarak hikayelerinin bitmesi gösteriliyor. Yaşanan her şeyin ardından en sonunda bir araya gelen Zeynep ve Alihan karakterlerini canlandıran Sevda Erginci ve Onur Tuna'nın ekrana gelecek olan 46. bölümde Yasak Elma'dan ayrılacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin